21 november

  1. Maria’s (21 november) opdracht klaar en hel, maakt de winter streng en fel.
Foto door Joachim Lesne

2. Maria’s (21 november) opdracht, vaak ijs in de gracht.

Foto door Denise Jans

3. Natte dagen in november, brengen koude in december.

Foto door Tomasz Tomal

Maandspreuken november :

4. Wacht niet tot de vierde donderdag van november om bij familie en vrienden te zitten om dank te zeggen. Maak van elke dag een Thanksgiving-dag!

Foto door Jill Wellington

5. Ik nodig mijn medeburgers in elk deel van de Verenigde Staten uit, en ook degenen die op zee zijn en degenen die in vreemde landen verblijven, om de laatste donderdag van november aanstaande apart te zetten en te vieren als een dag van dankzegging en lof aan onze weldadige Vader die in de hemel woont.

Foto door Gábor Adonyi

6. In november zijn mensen goed voor elkaar. Op een speciale novemberdag reizen ze heel ver om met elkaar te eten en dank te zeggen voor hun vele zegeningen.

Foto door 30726203

7. We denken zelden aan november in termen van schoonheid of een ander bijzonder bevredigend eerbetoon. November is simpelweg de periode tussen kleurrijk en donker december.

Foto door evangelinar

8. Saaie november brengt de explosie, dan dwarrelen de bladeren snel.

Foto door proartspb

9. November komt en november gaat. Met de laatste rode bessen en de eerste witte sneeuw. Met de nacht die vroeg komt en de dageraad laat, en ijs in de emmer en vorst bij de poort. De vuren branden en de ketels zingen, en de aarde zinkt om te rusten tot de volgende lente.

Foto door Dan Fador

 

Door Peter

Mensenmens, zoon, echtgenoot, vader, opa. Spiritueel, echter niet religieus. Ik hou van golf, wandelen, lezen en de natuur in veel opzichten. Onderzoeker, nieuwsgierig, geen fan van de mainstream media (MSM).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *